En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

ürkü bar yardımıyla kucakerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış örgülabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Binalarda mukannen standartlarda görev alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve akla yatkın yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Acil çıkış kapıları, yangın kapısı yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak dunda taraf alan illere hizmet vermekteyiz.

Dairesel tasavvur, bukanak izini en aza indirirken mümbit dikey harekete icazet verir ve bu da onu hem ev hem bile ticari binalar derunin pratik bir kanunlar haline getirir.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina muhtevai yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, saf kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar alışverişlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride çevrilmiş kalabilir.

Report this wiki page